Vásárlói segédlet előfizetés vásárláshoz

Vásárlás lehetősége

A Finant alkalmazást a megvásárolt előfizetési időszakokra lehet igénybe venni. Az előfizetés vásárlásához regisztráció szükséges, az előfizetés vásárlási lehetősége az applikáción belül érhető el az Előfizetések kezelése menüpontban. A Finant a szolgáltatásai jellegéből adódóan magánszemélyek számára nem elérhető, az előfizetés vásárlásához adószám megadása szükséges.

Új előfizetés vagy meglévő előfizetés hosszabbításának megvásárlása

  1. Válassza ki az előfizetés típusát: havi, éves vagy könyvelői
  2. Adja meg az adószámát, amelyre a Finant szolgáltatásait kívánja igénybe venni, a számla a megadott adószámra és a hozzá tartozó címre fog szólni.
  3. Válassza ki a megrendelni kívánt időszakot az "Első könyvelési időszak" és az "Utolsó könyvelési időszak" mezőkben
  4. Válassza ki a fizetési módot: előreutalás vagy bankkártyás vásárlás.
  5. Kattintson az Előfizetés gombra

Bármely fizetési mód választása esetén is a választott előfizetési időszakra létrejön a rendelés, amelyről e-mailben értesítjük.


Vásárlás előreutalással

Előreutalásos fizetési mód választása esetén a Szolgáltató késlekedés nélkül megküldi a díj megfizetéséhez szükséges megrendelőt (díjbekérőt), amelynek banki kiegyenlítését követően készül el díjat tartalmazó számla, valamint vehető használatba a Finant webalkalmazás. Az utalási igazolás megküldésével az alkalmazás a jelzés feldolgozását követően azonnal használatba vehető.

Vásárlás bankkártyával

A Finant alkalmazás a bankkártyás vásárláshoz a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja. A szolgáltatás részleti Bankkártyás vásárlásról szóló tájékoztatónk tartalmazza.

Amennyiben a bankkártyás vásárlást választja, úgy az Előfizetés gombra kattintva a Finant alkalmazás átirányítja Önt az CIB Bank oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód). Ezt követően a CIB Bank átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank oldalára, ahol azonosításon kell átesnie (pl. mobiltelefonra küldött kód beírása). Amennyiben az azonosítás sikeres, úgy a fizetés megtörténik, és Ön erről értesítést kap. Ezt követően automatikusan visszairányításra kerül a Finant alkalmazásba.

Amennyiben sikeres volt a tranzakció, úgy a megvásárolt időszak(ok)ra azonnal használatba veheti a Finant szolgáltatásait.

Ha a bankkártyás vásárlás során bármely problémát tapasztal, olvassa el a GYFK-t, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk az Elérhetőségek oldalon.